Szolgáltatások


Kisbusz, mikrobusz bérlés

9 személyes kisbusz, mikrobusz bérlés, kölcsönzés számos esetben szükséges lehet. Magánszemélyeknek, cégeknek, családi vagy baráti társaságoknak, túrázóknak, sportkluboknak, stb.

Részletek

Autó bérlés

Személygépkocsi bérlés sokszor nagy segítség lehet. Magánszemélyeknek, cégeknek, számlával!

Részletek

Webgenerator

Napjainkban az internetes megjelenés szinte már kötelező, legyen szó akár magánszemélyekről, akár vállalkozásokról, cégekről, vagy alapítványokról.

Részletek

Atókozmetika

Autója tisztaságát a kézi autómosást követő autókozmetikai szolgáltatásommal érheti el. Vas megyében, Szombathelytől 16 km-re, Kőszegen.

Részletek

Síugró edző

Szakmai munkámat 2014 óta, középfokú sportedzői szakképesítéssel is tovább segítettem, így ma már hivatalosan is "edzőbá" vagyok.

Részletek

Síugró edző


A Kőszegi Sportegyesület síugrószakosztálya 1964 óta működik, jelenleg egyedüliként Magyarországon.
Edzéseinket a kőszegi, kenyér-hegyi műanyag borítású síugró sáncokon tartjuk, egész évben. 
http://www.siugraskoszeg.hu

 

A sportág íránti szeretetem még gyerekkoromban alakult ki. Karácsonyi ajándékként került a lábamra síléc majd önnálóan tanultam meg az alapokat. Egy iskolai osztálytársam hívott ki síugró edzésre, ahol Marosvölgyi Imre bácsi tartotta a foglalkozásokat. Aktív sportolói pályafutásom a gimnázium befejezésével egyidőben (1988-ban) ért véget.

A választott szakmám, felszolgálás nem engedte, hogy mellette sportoljak, így a munkás évek következtek. 

Visszatérésem, "veterán" síugróként kezdődött majd edzői tevékenységemet 2003-ban kezdtem meg, akkor még vállalkozásom írányitása mellett, jelenleg minden napos elfoglaltságot igényel a feladat ellátása. 
A szakosztályon belül első sorban az utánpótlás válogatott korosztállyal foglalkozok továbbá a technikai feladatok elvégzése hárul rám.

Szakmai munkámat 2014 óta, középfokú sportedzői szakképesítéssel is tovább segítettem, így ma már hivatalosan is "edzőbá" vagyok.

Várom azon gyerekek jelentkezését, akik szívesen kipróbálnák magukat ebben a sportágban, amely ma már egész évben űzhető. 

Jelentkezéseket, elérhetőségeim valamelyikén fogadom, azt követően megbeszéljük a fontos részleteket.
Vissza az előző oldalra!
Molnár László - Magyar