X

Kereső


Elérhetőségek

TUJIBUSZ

Cím: 9730 Kőszeg, Pogányi út 3.
Telefon: +36309571506
E-mail: info@tujibusz.huAutó polírozás

Ár: 35 000 Ft / -tól

Fényesítő autó polírozás:

Ha szép, fényes felületet szeretne, autójának kérje a fényesítő polírozást!

A polírozást egy alapos felülettisztítással, mosással kezdjük, hiszen eltávolítani szeretnénk a karcokat, nem újabbakat hozzáadni. A fényezésen több olyan szennyeződés lehet, amit egyesével, különböző eszközökkel és szerekkel kell eltávolítani, s amiket egy sima mosás nem hoz le, mint például:

  • kátrány (a legtöbb autó alsó részén sok, az útról felhordott fekete pötty)
  • szállórozsda
  • rovarok (nem csak a szélvédő van tele időnként velük, hanem a kevésbé látható részek, rések is)
  • gyanta, fanedv (fáról rácsepegett vagy fa virágjával, termésével rákerült)
  • madárürülék 
  • macskák, nyest által felvitt szennyeződések

Az autót ezután teljesen megszárítjuk, kimaszkoljuk a kényes részeket.
Az autópolírozás karc eltűntetés során egy közepes szemcséjű polírozó pasztát hordunk fel a felületre és ezeket alaposan, alacsony fordulatszámú, speciálisan erre a célra készített ipari polírozógéppel eldolgozzuk. Különösen ügyelünk arra, hogy az autó minden felületi részét elérjük (ott is, ahol ügyfeleink általában nem nézik meg) és egyenletes csillogást adjunk a felületnek.
A polírozás során a karcok jelentős része teljesen eltűnik, az autót közel szalon állapotra hozzuk.

Sokan azért fordulnak hozzánk, mert a házilag megpróbálták és rájöttek, hogy ez nehéz és több órás munka, vagy esetleg egy nem megfelelően felkészült szolgáltatónál nem olyan eredményt kaptak, amit elvártak. Hologramos lett, nem lett egyenletes a fény, nem tűntek el a karcolások.

Az autó polírozást sok helyen el lehet rontani, megfelelő eszközök (gépek, polírfejek), megfelelő paszták, teljesen tiszta felület és sok munka kell hozzá. 

Fényesítő polírozást akkor érdemes választania, ha az autója viszonylag új, kevés alkalommal járt gépi mosóban, vagy nem nagyon régen esett át egy teljes mély polírozáson. Az autópolírozás 5-6 órás munka, ezért előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.

Amikor megérkezik, felmérjük az autó állapotát és a szükséges munkamennyiség függvényében pontosítjuk az árajánlatot.

Ha további kérdése van, hívjon telefonon bizalommal, minden kérdésére szívesen válaszolunk!


 

Karceltávolító polírozás (több lépcsős):

Ha egy alapos, a mély karcolásokat is eltüntető teljes kezelést szeretne, kérje a mély polírozást!

Természetesen ezt a kezelést is egy alapos mosással, minden makacs, fényezésen lévő szennyeződés eltávolításával, szárítással és maszkolással kezdjük.

A mosás után első lépésben durva szemcsézetű, speciális polírozó pasztával és durva struktúrájú szivacs koronggal kezeljük a felületet, hogy a mély karcolásokat is eltüntessük.
A következő lépésben közepes szemcseméretű pasztával és közepes durvaságú szivacs koronggal ismét átpolírozzuk az autó teljes fényezett felületét.
Majd utolső lépésben egy nagyon finom szemcsézetű pasztával és extra puha koronggal adjuk vissza autójának az eredeti fényét.

Ezt tovább fokozzuk, az autót waxoljuk, mely során védelmet biztosítunk a karosszériának a különböző fizikai behatásoktól. Ezzel még csillogóbb fényt és vízlepergető hatást biztosítunk az egész autónak.

A karceltávolító autópolírozással azok a mélyebb karcok is eltüntethetők, amik a fényesítő polírozással esetleg nem teljesen korrigálhatók. Minden egyes karcra odafigyelünk és mindegyiket, egytől egyig kezelésbe vesszük. (Azok az igazán mély karcok, melyek keletkezésekor megsérült a festékréteg és esetleg az alatta lévő, általában fehér színű alapozóréteg is, sajnos nem tüntethetők el teljesen, ugyanakkor egy mély polírozással ezek mérete és láthatósága is jelentősen csökken!).

A karceltávolító polírozás teljesen visszaadja autója újkori fényét s ezt a kiadós waxolás még időtállóvá is teszi. Ha valahol meg kell jelennie, érdemes előtte elvégezni a kezelést, hogy az autója sokkal fiatalabbnak, közel új állapotúnak nézzen ki.
A polírozás munkaideje lényegesen több, mint a fényesítő polírozásé, ezért általában 10-12 órára itt kell hagyja az autóját.

Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés szükséges!

Ha további kérdése van, hívjon bizalommal, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Autó polírozás

Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


TUJIBUSZ - Magyar